Gi et gavekort

Har du lyst å gi en gave til noen som trenger noen å snakke med, eller gi et samlivskurs i bryllupsgave?

Det er mulig å kjøpe gavekort hos oss som du kan gi bort til noen som trenger å snakke med noen, eller å gi bort et samlivskurs eller foreldrekurs som en god gave til alle parforhold og foreldre.

Ved kjøp av gavekort, send en e-post til post@trondheimsamtalesenter.no.

Priser

Pris pr. samtale er Kr 380-,  og Kr 260,- for studenter pr. time (45 min).

Pris for parsamtale er Kr 570,- pr.time og Kr 390,- for studenter (90 min).

Trondheim Samtalesenter er en diakonal virksomhet og har mulighet til å gi noen samtaletimer gratis dersom det er behov for det. Det er også mulig å gi bort gavekort på samtaler dersom du ønsker å støtte noen som trenger noen å snakke med.

Åpningstider

Vi kan tilby samtaler både på dag- og kveldstid.

Sagt om tilbudet:

For meg har det vært svært viktig , sammen med samtalepartneren fra TS og å gå skritt for skritt gjennom min fortid og nåtid, for å få hjelp til å se på meg selv med nye øyne.

Hvorfor jeg reagerer og handler som jeg gjør, og hvordan jeg forholder meg til mine nære og mindre nære relasjoner. Hvordan takler jeg følelser, sinne, frustrasjoner, og hvor kommer alle rare tanker og følelser fra, og hva gjør jeg med de?

Jeg har nok aldri tatt meg tid / ikke funnet samtalepartner som har hjulpet meg mer enn samtalesenteret har gjort. Det er også befriende å ikke måtte bruke venninner som søppelbøtter lenger.

Disse samtalene har gitt meg en ny selvinnsikt, og jeg opplever at jeg får anerkjennelse for den jeg er, at ikke alt er min feil, at jeg kan nå få en mulighet til å legge ting fra meg.

Og jeg er overbevist om at disse samtalene vil være med å gi meg et bedre grunnlag til å møte depresive tanker, selvanklagelser og tunge dager i fremtiden.

Samtalene er også  befriende fri fra holdninger, usunn kultur og religiøsitet, og det får meg ikke til å føle meg mislykket og elendig.

Samtidig som at det her også er rom for å snakke om Gud, og tro som en naturlig og viktig del av det å være et helt menneske.

For meg har dette vært en reise jeg ikke ville vært foruten!