Gottman samlivskurs 2023

Velkommen til Gottman samlivskurs januar 2023.

Trondheim Samtalesenter har gleden av å invitere dere til en helg med fokus på parforholdet. Gottman samlivskurs er utviklet av professor Dr. John Gottman, og baserer seg på 40 år med forskning på over 3000 par. Kurset bygger på innholdet i Gottmans bok: «Hemmeligheten bak et lykkelig parforhold».

Den verdenskjente samlivsforskeren har funnet syv prinsipper som gjør at forhold blir varige, harmoniske og sunne. De enkle prinsippene kan føre til en sunnere måte å håndtere konflikter på og forbedre nærhet og «vi»-følelsen i forholdet. Påmelding nederst på siden.

På kurset vil dere lære

På kurset vil det være en god kombinasjon av undervisning og oppgaver. Det er paret selv som løser oppgaver, og det er ingen gruppesamtaler o.l. Kurset passer for par i alle aldre, både nyetablerte par og par som har levd sammen lenge.  

Praktisk informasjon  

Arrangører Trondheim Samtalesenter. 
Dato: Helgen fredag-søndag 10-12.11.2023
Sted: Salemhuset, Prinsensgt. 22b, 2.etg.
Pris: Kr 3000,- pr. par inkludert undervisning, kursmateriell, kveldsmat fredag, og lunsj på lørdag.

Kursledere

Hildegunn og Roald Håbrekke

Hildegunn er utdannet coach og lærer, og jobber som samtalepartner i Trondheim Samtalesenter og som pastor i Salem menighet. Roald er sosionom og jobber som daglig leder i Bakklandet og Lademoen menigheter. Begge har lang erfaring med samlivskurs, og samtaler med par. 

Hildegunn og Roald Håbrekke.

Kjellaug Andresen

Kjellaug Andresen er familieterapeut og sjelesørger. Hun er daglig leder for Trondheim Samtalesenter. Hun har lang erfaring fra samlivskurs og samtaler med par. 

Kjellaug Andresen.

Påmelding

Påmelding innen 31. oktober 2023.