Gottman samlivskurs

Gottman samlivskurs arrangeres i Trondheim 11-13.november 2022.

Samlivskurset er utviklet av professor John Gottman, som gjennom 40 år med forskning på over 3000 par har funnet syv prinsipper som gjør at forhold blir varige, harmoniske og sunne. De enkle prinsippene kan føre til en sunnere måte å håndtere konflikter på og forbedre nærhet og «vi»-følelsen i forholdet. 

Kurset bygger på innholdet i Gottmans bok: «Hemmeligheten bak et lykkelig parforhold. Syv nøkler fra verdens fremste samlivforsker».

Utallige lesere verden over forteller at de rette grepene fra denne boken har forbedret, beskyttet eller reddet forholdet. Verdens ledende parforskere, med over 40 års forskning på over 3000 par, vet hva det er som får parforholdet til å fungere. Hemmelighetene er samlet i denne boken. Her får du de praktiske strategiene og grepene som gir varige, tilfredsstillende og sunne parforhold. De praktiske rådene er enkle å sette ut i livet. Noen timer investert i denne guiden kan gjøre en stor positiv forskjell i forholdet. Dette er boken til deg selv, til partneren og en gave til alle par som ønsker å forholdet og familien til å fungere. Grepene har vist seg gyldige for alle par – både nyforelskede, samboere og gifte, på tvers av alder, kultur og kjønn. Forskningen viser at par som lærer prinsippene i denne boken, oftere bygger lykkelige og langvarige forhold. Med enkle grep kan du få kjærligheten til å blomstre.

«En sann glede å lese Gottmans bok . en inspirasjonskilde til et kjærlighetsfullt og harmonisk parforhold.»

På kurset vil dere blant annet lære:

Arrangører: Trondheim Samtalesenter

Pris: 3000,- pr par. Dette inkluderer undervisning, kursmateriell og lunsj lørdag.

Varighet:

Fredag 11.november: 18.30-21.30 

Lørdag 12.november: 10.00-17.00 

Søndag 13.november: 10.00-13.30 

Sted: blir oppdatert senere

Påmelding

Send en mail til til hildegunn@trondheimsamtalesenter.no innen 15.10.2022.

(Det er mulighet å overnatte på hotell, og det koster ca. kr. 1050,- pr par pr natt inkludert frokost.)

Undervisere

Hildegunn og Roald Håbrekke

Hildegunn og Roald Håbrekke. Hildegunn er lærer, Coach, erfaring fra samlivskurs og er ansatt ved Trondheim Samtalesenter. Roald er sosionom, jobber som daglig leder i Bakklandet og Lademoen menigheter, og har lang erfaring fra rusbehandling, samtaler og samlivskurs.

Kjellaug Andresen, daglig leder Trondheim Samtalesenter, sjelesørger og familieterapeut. Lang erfaring med samtaler og samlivskurs.