Samtaler

Ikke alle har noen å snakke med når de trenger det.

Alle mennesker har en gang i blant behov for å snakke med noen om vanskelige sider av livet sitt, men ikke alle har noen å snakke med når de trenger det.

Livet kan by på små og store kriser, og mange strever med tanker og følelser. På Trondheim Samtalesenter kan du få snakke fortrolig med en av våre medarbeidere om det som er vanskelig. På senteret er det frivillige medarbeidere. De har fagkyndig opplæring i å være en fortrolig samtalepartner, og har taushetsplikt.

Senteret baserer sin virksomhet på det kristne menneskesyn, men er åpent for alle, uansett ståsted. Alle som søker hjelp i senteret skal bli møtt med varme, omsorg og respekt.

Dersom du ønsker å snakke med en av oss via nettbaserte tjenester er det fullt mulig.

Alle som søker hjelp i senteret skal bli møtt med varme, omsorg og respekt.

Priser

Pris pr. samtale fra 1.2.2023 er Kr 450,-  og Kr 320,- for studenter pr. time (45 min).

Pris for parsamtale er Kr 675,- pr. time  og 480,- for studenter (90 min).

Trondheim Samtalesenter er en diakonal virksomhet og har mulighet til å gi noen samtaletimer gratis dersom det er behov for det.

Det er også mulig å gi bort gavekort på samtaler dersom du ønsker å støtte noen som trenger noen å snakke med!

Åpningstider

Vi kan tilby samtaler både på dag- og kveldstid.

Samtaler på engelsk eller polsk

Dersom du ønsker samtaler på engelsk eller polsk kan du ta kontakt med oss. Monika Gjøra er tilgjengelig både med engelsk og polsk.

Sagt om tilbudet:

For meg har det vært svært viktig , sammen med samtalepartneren fra TS og å gå skritt for skritt gjennom min fortid og nåtid, for å få hjelp til å se på meg selv med nye øyne. 

Hvorfor jeg reagerer og handler som jeg gjør, og hvordan jeg forholder meg til mine nære og mindre nære relasjoner. Hvordan takler jeg følelser, sinne, frustrasjoner, og hvor kommer alle rare tanker og følelser fra, og hva gjør jeg med de?

Jeg har nok aldri tatt meg tid / ikke funnet samtalepartner som har hjulpet meg mer enn samtalesenteret har gjort. Det er også befriende å ikke måtte bruke venninner som søppelbøtter lenger. 

Disse samtalene har gitt meg en ny selvinnsikt, og jeg opplever at jeg får anerkjennelse for den jeg er, at ikke alt er min feil, at jeg kan nå få en mulighet til å legge ting fra meg. 

Og jeg er overbevist om at disse samtalene vil være med å gi meg et bedre grunnlag til å møte depresive tanker, selvanklagelser og tunge dager i fremtiden.. 

Samtalene er også  befriende fri fra holdninger, usunn kultur og religiøsitet, og det får meg ikke til å føle meg mislykket og elendig. 

Samtidig som at det her også er rom for å snakke om Gud, og tro som en naturlig og viktig del av det å være et helt menneske.

For meg har dette vært en reise jeg ikke ville vært foruten!

Bestill en samtale

Dersom du ønsker å snakke med en av oss via nettbaserte tjenester er det fullt mulig.